Julfest_2019_1

Traditionsenligt samlades VMK:s medlemmar hos Mona för julfest den 4 december 2019. Efter julmat och -dryck vidtog trollande och småprat. På bilden trollar Olle med ”Four card Monte”.

Julfest_2019_2

Noah, Olle, Johnny och Kalle funderar på ett trick. Eller …

Julfest_2019_3

Och hur gick det där till? undrar Peter, Kim, Erik och Martin.

Kulturnatten 2019

Kulturnatten 14 september bjöd som tidigare Kulturnätter på magiska framträdanden av Västerås Magiska Klubb. De trollkarlar som ställde upp den här gången var Kim, Noah, Martin och Erik. Dessutom framträdde Hasse med sin nya buktalardocka med japanskt ursprung, Hokkaido om jag minns rätt.

Bilden visar Kim med en ung åskådare/medhjälpare.

Västerås Magiska Klubb vann Stadsmästerskapet 2019 på tid

Efter hård kamp mot lag från Stockholm, Örebro och Norrköping kunde Västerås Magiska Klubb bärga segern i det tjugoförsta Stadsmästerskapet. I det vinnande laget deltog klubbens yngsta och äldste medlemmar: Olle Nilsson och Erik Luttropp.

Måndagen efter Stadsmästerskapet hade VLT en helsida om evenemanget. Till och med Jonas Århammar från Örebro Magiska Cirkel kom med på ett hörn (det längst ner till vänster)

Inför Stadsmästerskapet 2020 intervuades Noah och Erik av Emil Rönnlund på P4 Västmanland. Ett par korttrick blev det också.